Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Friday, July 23, 2010

balik kampung again...

Assalamualaikum W.B.T

fuhh lamenya aku tak menghupdate blog aku ni...sebulan skali pun blum tntu lagi huhu..bkan ape rase xde mood jer nk stori mori..gpun xde citer best sgt..cam biasa2 je:P

tibe2 arini cam ade mood lak nk bebel..u know why??sbb mlm ni aku nk blik kg lagi...besssstttnyaa..sesungguhnya 'balik kg' adalah detik2 yg sgt ditunggu2 dan yg paling aku suke..:D..windu dgn ma ayah, adik2..sdara mare..xsabarnya rasa nk balik...

actually dlm sbln dua ni boleh dikatakan wekeng aku sentiasa full wif 'preparation'..what's that?biarlah rahsia..one fine day akan aku umumkan..Insya Allah..due to bizi wif preparation, tiap kali ujung minggu jarang aku lekat kt umah...ada je benda yg nk kena setelkan..kadang tu blik kg..sampaikan ada kwn aku yg ckp aku ni mengalahkan org melaka..ye la org mlaka pun kadang sbln skali bru blik..aku plak boleh dikatakan almost every week blik kg..mcm dkt jer ptrajya-klate tu huhu..nk wat camner aku blik pun bukan saje2..ada sebabnya...

dan disebabkan ujung minggu aku selalu full, maka aku sudah lame tidak ada masa for myself..maksud aku, kalo sblum ni wekeng adalah hari utk aku bebas...bngun kul 10 pagi..(oppps...:D), kemas2 rumah, lepak2..tgk tv..makan2..bc novel..tido..lepak..tido...huhuhu..tp skrg jarang dah aku dpt buat camtu...huhuhu...tp apapun aku gembira sgt2 dgn apa yang aku lalui sekarang:P..syukur Alhamdulillah..



**eniway i'm really miss that momen....daaa...**