Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, June 1, 2010

jadual kenduri

Assalamualaikum W.B.T

sempena cuti sekolah yg bakal tiba ni, berduyun-duyun kwn2 aku yg akan mendirikan masjid,Alhamdulillah..dah bertemu jodoh masing2..hehe kwn2 dri zaman sekolah rendah, sek, menengah, dip n degree semuanya ada. boleh dikatakan setiap masa ada je kad jemputan yg kunjung tiba samada di rumah, ofis dn xterkecuali via fb..huhuhu..eniway tahniah kpd sahabat2ku yg akan melangkah ke alam baru tidak lama lagi:P..didoakan semoga segala-galanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan..Insya Allah kalau xada aral aku akan hadir ke kenduri kalian..yg mana sempat je la yer..huhuhu..erm sbgai checklist kt bwh ni ada jadual kenduri sahabat2ku setakat yg aku ingatlah..huhuhu, bukan apa takut terlupa@terlepas..kalo xdapat pegi pun sekurang2nya boleh gak wish apa yg patut kan..so check it out..tadaa..

Bakal Pengantin

Tarikh

Tempat

Note

Naimah

(kwn ms degree)

5/6/2010 (Sabtu)

Kg. Gajah, Perak

xdpt pegi la, time ni aku balik kg

Kak Ana & Jazmi

(kwn sek.rendah&1 kampung huhuhu)

6/6/2010 (Ahad)

Kg. Tualang Salak, Jelawat, Bachok

(dpn rumah aku jer..ahakkzz)

Insya Allah aku pegi, bukannya jauh lintas jalan dpn rumah jer

Lia & Zaidi

(one of my best fwen, dari zaman dip-degree, sayang bangat sama kamu lia)

8/6/2010 (Selasa)

Kg. Kok Lintang, Gunung, Bachok

semestinya aku akan pegi kalo xada aral, aku sanggup amik cuti semata-mata nk tgk sahabat baikku ni naik pelamin..xcaye pun ada yg lia ni dh nk kawin..hik hik hik..tingat zaman muda2 dlu time muka comot kena masker tahi lembu fresh+baja aviafit..sweet momen daa..

Man&Yah

(kwn diploma)

12/6/2010 (Sabtu)

Kg. Pecah Rotan, Batu Rakit, Terengganu

ermm rasenya xdapat pegi..hmmm apapun semoga berbahagia ke akhir hayat

Kak Jea&Saiful

(my best fwen 4ever)

17/6/2010 (Khamis)

Kg. Berangan, Selising, Pasir Puteh

aku akan balik lg minggu ni khas utk attend majlis k.jea..salah sorang best fwen a.k.a kakak yg sangat2 aku sayangi..byk suka duka dikongsi bersama dari zaman dip-degree dan sehingga sekarang..time ni pun aku sanggup amik cuti lg blik kg demi kak jea ku ini..huhu

Farrah&Haidar

(kwn dip-degree)

20/6/2010 (Ahad)

Banting, Selangor

Insya Allah akan hadir..bersatu jugak 2 sejoli ni hehehe..tahniah


p/s: kepada sahabatku Haslina&Tepet yg telah selamat mendirikan masjid pada 15 Mei yang lalu, selamat pengantin baru diucapkan semoga kekal bahagia ke akhir hayat..minta maaf byk2 xdapat dtg kenduri..eniway all the best to both of you..hepy forever:P

No comments:

Post a Comment