Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, December 27, 2012

ahlan wasahlan ratu hati kedua ibu&ayah

Assalamualaikum,

alhamdulillah syukur kepada Allah S.W.T kerana saya sudah selamat melahirkan zuriat kdeua kami pada 26.11.2012 (isnin) yang lalu..mohon maaf andai terlewat mengumumkannya disebabkan faktor xleh nak upload gambar sbb dah exceed limit, but now segalanya dah kembali ok..alhamdulillah..sebelum saya kembali aktif berbelog ni, saya memperkenalkan dulu ahli baru keluarga kami:)

 saat2 awal kelahiran..di alam dunia

aisyah dah jadi kakak..sayang adik mmuahh:)

ramai kawan2 yang tertanya2 nama adik aisyah ni..alhamdulillah setelah berbincang bagai nak rak, akhirnya saya dan en.suami bersetuju untuk memberi nama AWFIYAH MUAFAH BINTI MUHAMAD kepada anak kedua kami..awfiyah (berani, kuat), muafah (yang diafiatkan, kesejahteraan)..semoga anak ibu dan ayah membesar dengan sihat, bijak, berani dan kuat menempuh cabaran hidup dan semoga sentiasa diafiatkan dan beroleh kesejahteraan di dunia dan di akhirat..ameen

ok, disini saya coretkan serba sedikit mengenai kelahiran baby muafah..entry penuh kisah kelahirannya akan saya coretkan dalam next entry..Insya Allah:)

nama penuh: awfiyah muafah binti muhamad (nama panggilan muafah, nak panggil awfiyah pun boleh)
berat:3.27 kg
tinggi:55 cm
ukur lilit kepala:34 cm
mod:normal (vacuum assisted)
tempat lahir:hospital putrajaya


pssst: 

impian saya utk muafah lahir pada 16.11 tidak kesampaian, walau apapun sangat gembira bila muafah lahir pada 26.11:)..dekat2 la tu kan..apapun yg paling penting kami berdua akan celebrate birthday pada bulan yg sama..mmuahh sayang anak2 ibu dan ayah:D


2 comments:

  1. nnti kalo tiup kek ajak abg hakim sekali tau hehehe :)

    ReplyDelete