Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, May 12, 2009

sekadar di pinggiran..:D

Assalamualaikum...

coretan ni aku tulis sekadar nk ilangkn rase boring aku kt opis ari ni...sbnarny x der pe2 citer sgt yg aku boleh share wat mase ni..cuma x tahu nk wat pe..2 yg gatal tgn ni nk mencoret something..
ntahla sejak 2 menjak ni aku cam tension ckit arr kt opis..yelah mana x nye asyik keje pinda format surat jer...dah le keje lain bertimbun2...ishk ishk tp nk wat camner dh keje...x gitu???cam 2 la kiter, ade mase2 hepy, ade mase2 sedih, ade mase2 boring...ape pun..life must b go on...

oooppss...sblum terlupa Insya Allah wekeng ni bkp clubs wat xpdc mendaki gunung nuang...dan Insya Allah aku join jugak...peberet aku ni panjat2 gunung...dah lame x panjat..last skali xpdc menawan puncak kinabalu pada 15-17 jun 07...yg ni aku x tahu la larat ke tidak nk naik...dulu mase g kinabalu x pe la badan slim lagi...skrg????lu pk la sdri...naik 10 kilo dari mase mula2 masuk bkp...waaaaaa....camner ni...baju2 sume pun dh ketat metat dah..ni kena wat baju baru ni...hihihihihi..
ok berbalik citer g.nuang tadi....sbnarnya aku x exercise pun lagi...nampak gaye nye cam knablu gak la agaknya...main redah jer...ape pun aku harap sume geng2 bkp selamat pergi dan selamat kembali dari xpdc nuang...semoga perjalanan kami berjalan lancar...amin..

1 comment:

  1. mek... welcome to blogspot.... i miss u, nnti akak masuk kejer wat spesel laksam utk akak yer... TQ

    ReplyDelete