Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, April 17, 2013

alhamdulillah..awfiyah muafah selamat dikhatankan

Assalamualaikum,

fuhh mengejar masa yg sedikit free untuk membayar hutang entry di 'rumah' sendiri hehe..alhamdulillah semasa berusia 27 hari muafah telah selamat disunatkan di Hospital An-Nisa, Kota Bharu..tempat yang sama dimana aisyah disunatkan dulu cuma doktor je yg lain huhu..kalau ikutkanlah, en.suami nak sunatkan sendiri anak daranya ni..fuhhh seriau saya membayangkannya..dan permintaanya itu xdapat saya tunaikan hehe..bukan apa walaupun saya tahu yg en.suami boleh buat sendiri tapi saya risau manalah tahu jadi benda lain ke apa ke, so saya xnak amik risiko disitu..last2 kami serahkan kepada doktor sahaja untuk sunatkan muafah:)

 menunggu giliran:)

 dgn cik da muafah:)

 menangis..takut ke dik hehe

 salah satu sebab pilih hospital ni sebab ianya bercirikan islamik..doktor baik n staff pun baik:)

 en.suami yg uruskan muafah..saya xberani tgk..seriau..so tgk dari jauh je la:)

 dah nak siap dah:)

alhamdulillah..selamat disunatkan:)

usia muafah genap 30 hari, kami sekeluarga dah kembali ke putrajaya..sambung pantang kat rumah sendiri pulak..eh pantang ke hehe, pantang yg xberapa nak pantang..kalau ada masa saya akan ceritakan kisah berpantang haritu..Insya Allah..tapi kan sehingga ke hari ini saya masih tak berurut lagi bahagian perut..sebab tu la agak 'ke depan' sikit perut sekarang ni huhu..masa nak urut lepas bersalin haritu tukang urut xberani lagi nak urutkan perut sebab luka saya agak 'heavy'..nak duduk pun sakit2 lagi n jahitan pun masih xelok lagi..so skrg ni rasa xsabar nak balik kg..nak berurut satu badan...bessstttnya...

No comments:

Post a Comment