Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Sunday, February 20, 2011

cuti2 cameron hujung tahun 2010

Assalamualaikum semua,

percutian ni sebnarnya dah agak lama tp baru skrg terjelma di blog ni, maklumlah tuannya selalu malas nk hapdet huhuhu, peram punya peram baru skrg ada kesempatan:p

trip cameron kali ni agak meriah sebab disertai oleh my sis, adik n kakak ipar..mulanya xplan betul2 pun nk pegi, bila tiba hari nk berangkat ke ptrajaya tiba2 terlintas difikiran nk g cameron dlu..bincang punya bincang akhirnya semua bersetuju..ye beda bedu...selalu plan last minit kan?

perjalanan kali ni ikut lojing..alhamdulillah perjalanan kami dieprmudahkanNya..sampai2 cameron mcm biasala pegi kedai kwn sy kt taman sedia, mkn aiskrim stoberi, stoberi coklat etc..masih terbayang2 stoberi coklat tu..emmm xtau nape aritu stoberi coklat rasanya sedap sgt2 sampai bertambah2..skrg barulah tahu rupa2nya masa tu mmg dah 'berisi':P..sy jer yg xperasan patutlah lain mcm jer seleranya...

next kitaorg ke ladang teh cameron bharat, nk pegi sg palas tkt xsempat tambah pulak hari dah hujan..sampai2 ldg teh mcm biasalah shoot sana shoot sini, hujan plak turun renyai2..fuhh mmg cantik sgt pemandangan kat situ, redup jer..tp agak sedih gak sbb xleh turun kat feveret part sy-air terjun kt bwh tu sbb jln licin..pastu airnya plak keruh so xcantik la kalau nk amik gmbar..

then gerak ke pasar mlm..yg ni mmg wajib la kalo pegi cameron kan???soping sayur2 coklat n mcm2...pastu hari pun dh gelap, kitaorg pun bertolak pulang ikut simpang pulai..k la layan je la pic2 spjang kat sana..tadaaa...:D




emm sedapnya stoberi coklat ni




makan2


two of us:P









yg ni pun sodapp..time pegi tu buat tgh lebat n masak ranum





my sis-anis




kak zan, aiman, en. suami n me@tmn sedia, tanah rata





hujan2 pun tetap bergambar



jom ikut kami:P








tingat masa dolu2..masa tu haram skrg dh halal:D



note: erm tahun ni xpegi lagi cameron, abg jom p cameron nak???

2 comments:

  1. jom zila, lepas brsalin nak ikut akak tak 26 - 28 Nov 2011... minggu cuti sekolah.... sekali dgn birthday hakim... nnti akak belanja kek hihihihihi

    ReplyDelete
  2. ye ke kak..jom2:P..ok nati kita set ek

    ReplyDelete