Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, February 10, 2011

ok x???

Assalamualaikum...

bicara di petang jumaat hehe, xda pepun just nk tnya pndapat kawan2 ok x layout baru blog saya???setelah sekian lama duk guna yg sama je xbertukar2 pun, tetiba rasa nk tukar sumting new plak, tp bila godek2 sdri xjadik2 terus minta bantuan zaa hehe, dialah yg tlg 'renovate' blog sy ni n dia jugakla yg ajar sy camne nk create blog at the first dulu:)..thank u so much dear, really appreciate it..ni pun buat kat pc zaa, bila godek2 kat pc sdri xleh plak, nmpak gayanya kalo nk renovate lg kena buat kat rumah jugakla nti sbb tingin gak nk tgk blog sy ni ceria cam blog kwn2 hehe, ceria tp simple bleh???



note: kejap je masa berlalu tup2 dah jumaat..ya beda bedu esok dh cuti, hepy weekend to all my fwenz:P

No comments:

Post a Comment