Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, October 24, 2013

4th pregancy:dreaming of this

Assalamualaikum,

ye saya sangat2 mengidamkan ini sekarang:)
 
  
















dah survey harga..boleh tahan jugak..kena fikir byk kali..tapi saya rasa ini dah jadi mcm keperluan kot..sekarang ni pun dah start sakit2 pinggang time tidur even kandungan baru nak masuk 20 minggu..nanti dah makin sarat..ermm paham2 sendirilah ye mcm mana seksanya nak tidur..sampaikan nak bangun pun en.suami kena tolong..kalau dapat bantal ni harap2 selesala sikit nk tidur..tapi adakah tercapai impianku yg satu ni:)..kalau ada rezeki adalah...


No comments:

Post a Comment