Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Friday, February 7, 2014

4th pregnancy: 35 weeks

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua,


dah lama tak bercerita pasal kehamilan kali ini..sekarang ni tengah sibuk dengan keje-keje ofis yang semakin menimbun..alahai makin dekat dengan tarikh due makin banyak pulak keje yang menanti..

alhamdulillah esok In Shaa Allah adik baby dah berusia 35 minggu dalam perut ibu:)..semoga terus membesar dengan sihat ye sayang..ibu, ayah dan kakak2 xsabar nak memeluk adik..di usia 35 minggu ni saya dah semakin rasa 'berat'..maksud saya kalau berjalan tu dah terasa sangat perlahannya..xboleh dah nak jalan laju2 mcm dulu huhu..tidur pun semakin dah tak selesa..mengiring ke kanan xkena ke kiri pun xkena last2 saya tidur terlentang je walaupun tahu posisi tu xelok utk tubuh dan jugak baby sendiri..dan kerap kali jugak saya tidur sambil duduk menyandar di katil..bila dah agak2 mamai tu barulah tidur berbaring..tapi xpa semuanya adalah kenangan terindah buat saya..selepas ni tak tahulah ada peluang lagi tak nak merasai keindahan alam kehamilan ini:)

bila dah masuk 35 minggu ni, rasa macam xsabar nak bersalin dan bercuti panjang..tapi bila difikirkan balik mcm mana sakitnya contraction terus rasa dup dap dup dap..semoga Allah S.W.T memudahkan urusan kelahiran anak ketiga kami nanti...amin

persiapan nak sambut baby adik dah almost complete cumanya xbasuh dan xpacking lagi beg hospital..niatnya weekend ni la nak all out siapkan keperluan baby dan saya..last week saya dan en.suami berkesempatan untuk terjah ke 7th maternity&children untuk completekan barang2 yang masih belum dibeli..nanti saya akan share kan di next entry..In Shaa Allah...

ok lah xsempat nak cerita panjang2..byk keje yg menanti ni pun curi2 update huhu..apapun semoga kawan2 semua sentiasa dilindungi Allah S.W.T..amin

2 comments: