Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, September 14, 2011

Raya Kami ~Syawal 1432Hijrah~

Salam Aidilfitri buat semua,

dah lama x jenguk blog ni..byk citer kwn2 yg dah ketinggalan huhu..sebelum apa2 masih belum terlambat untuk saya mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN"...
bila bukak blog ni, tengok ramai kwn2 yg duk citer kisah hari raya masing2..seronok tengok..saya pun nk berkongsi gakla memori hari raya kami baru2 ni hehe...

syawal tahun ni merupakan syawal yang pertama saya sebagai seorang isteri dan seorang ibu..alhamdulillah dengan rezeki dan nikmat yang dianugerahkan oleh Yang Maha Esa..oh ya 1 syawal adalah ulangtahun perkahwinan saya dengan en.suami tercinta...tahun lepas pada malam 1 syawal saya selamat diijabkabulkan dengan yg tersayang..tapi tahun lepas xsempat pun nk beraya bersama sebab tgh sibuk dengan persiapan kenduri kahwin..so tahun ni barula dapat merasai pengalaman beraya bersama suami tercinta:D..kemeriahan hari raya kali ni makin bertambah serinya dengan kehadiran puteri sulung kesayangan kami sekeluarga...aisyah mardhiyah..persiapan raya pun banyak utk aisyah je hehe..wpun aisyah kecik lagi tapi of course la nk tgk anak dara saya ni cantik,comel di hari raya kan:)...

pagi syawal di rumah saya dulu..selepas en.suami balik dari solat raya, kami bertiga balik ke rumah en.suami pulak..selepas menziarahi pusara ahli keluarga yg telah kembali ke rahmatullah, kami beraya pulak ke rumah saudara mara sebelah en.suami..dlm tengahari balik ke rumah saya semula utk beraya ngan saudara mara saya pula..mcm tu la bila kawin ngan org dekat ni hehe..sekejap disini sekejap disana:P..sehari suntuk beraya ngan si kecik aisyah ni..sume pakat nk main ngan aisyah...duit raya pun banyak dapat..alhamdulillah rezeki aisyah:)..
raya kedua xg mana2 pun sebab masa ni dah sibuk ngan kenduri kawin kakak ipar-k.zan..selamat pengantin baru ye kak zan hehe..k lah tengok je lah gambar2 kami sepanjang hari raya ni..hehe..selamat hari raya:)



 aisyah pun nk raya jugak ibu:)




my happy family..alhamdulillah



 masa berdua:)


 dah bertiga:D
 

4 comments:

  1. ololoh! comelnya aisyah..
    sedondong..=)

    ReplyDelete
  2. dakcik...ololoh...ibu aisyah pun dah comel kan hehehehehehe update lagi pasai majlis kak zan hehehe request tu...........

    ReplyDelete
  3. zaa,

    aha ni mesti zaa kan hehe..camner k.zila nk baca blog za ni..hehe nti k.zila update ek majlis k.zan..kena tunaikan permintaan za ni :)

    ReplyDelete