Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, September 29, 2011

wishlist saya sebelum berakhirnya 2011

Salam mesra buat semua,

wishlist yg lama pun xtercapai lagi dah ada yg baru pulak huhu..xpa memang bukannya berharap sangat nak dapat pun kan..kalau dapat alhamdulillah..rezeki, xdapat pun xpa simpan untuk next year plak ye dok..usaha sendirila kalo nk dapat pun xkan nk harapkan orang bagi je huhu...k lah ni 2 perkara yg mmg menjadi aim saya sebelum berakhirnya 2011 ni...

Smartphone HTC Desire HD


actually ni wishlist saya sebelum bersalin aritu tapi dah di extent selepas bersalin pulak huhu..dah survey harga..around RM1,400++ ..entahla mcm mana boleh terberkenan dengan telefon ni..selama ni since zaman study lagi memang setia dengan Nokia tapi kali ni rasa nak berubah angin plak hehe..seiring dengan usia yang semakin bertambah dan jugak sebagai wanita berkerjaya..koya mung ila:D..sape la yg sudi nak bagi kat saya sebagai hadiah ni ek???nk tunggu beli sendiri lama lagi la gamaknya huhu...


honeymoon cuti2 langkawi





yang ni memang saya teringin sangat2 nak pergi..xpernah sampai langkawi tau..jakun x saya hehe...sebenarnya dah lama simpan hajat nak pegi langkawi ni especially utk our 'honeymoon'..tapi sebaik je kahwin, saya terus preggy so xsempat nak g mana2 as our cuti2...tapi dah ada anak ni boleh panggil honeymoon lagi ke hehe...tapi arap2lah juga dpt realisasikan impian saya ni...xpernah sampai ni huhu

k lah itu je 2 perkara yg saya idam2kan sekarang..tapi xtaula dapat ke x sblum hujung tahun ni...ada rezeki saya terima dengan senang hati..xdapat pun xpa nama pun dah wishlist kan...


note: bestnya kalo dapat hadiah HTC tu..tapi agak mahal ada ke orang nak kasi hadiah...bak kata nabil..lu pikirla sendiri...kalau nak usaha sendiri!!!tadaa

2 comments:

  1. InsyAllah... nnti cik gu Mad belikan :)

    ReplyDelete
  2. ermm..zila xharap pun kak gee..mahal xsampai hati nak mintak..kena usaha sendirila nampaknya:)

    ReplyDelete