Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, February 16, 2012

hari ini saya xada mood..sedih:(

Assalamualaikum dan Salam Jumaat,

hari ini..ermm actually dari  smlm lagi hati saya gundah gulana..xtenteram..sbb bonda tersayang saya xsihat..diserang asma yg agak membimbangkan..sbnarnya ma saya mmg ada asma..dulu sebelum disahkan leukimia ma memang selalu keluar masuk hospital disebabkan asma..ingat lagi dulu hidup saya sering dilanda kebimbangan setiap kali ma kena asma..bunyi ma bernafas yg merisaukan..tengah2 malam berkejar ke unit kecemasan hospital kota bharu..tapi sejak disahkan menghidap leukimia 2 tahun lepas, penyakit asma telah beransur pulih sehinggakan dah xperlu standby inhaler..dan dalam tempoh tu ma mmg xpernah diserang asma mcm dulu..

tetapi semalam..asma ma kembali menyerang..bila bercakap sendiri dgn ma terdengar susahnya ma nak bercakap..terdengar 'kelelahannya'..risau sungguh hati ni..ma mengadu 'ketat' dada..nk makan nasi pun xlarat sbb lelahnya itu..nk berjalan pun mengah..dan semalam juga 2 kali ma pegi sedut gas di klinik..malam sebelum tu mmg xboleh tido langsung..mlm tadi bila telefon ma ckp dah ok ckit cuma kalo berbaring lelahnya akan terasa..kalau duduk kurang ckit...bila dgr mcm tu lega ckit rasa hati ni...

pagi ni ingat nk call tanya khabar tapi adik saya sms terlebih dahulu bagitau dah otw ke hospital sebab ma cakap ketat dada..Ya Allah..saya terus xsenang duduk..risau, takut mcm2 ada..kalau dulu sekali sedut gas je ma dah ok..ni dah 2 kali sedut pun xhilang2 lagi..Ya Allah..Kau sembuhkanlah ibuku..Kau ringankanlah kesakitannya Ya Allah..jauhkanlah ibuku dari sebarang kemudaratan..amin

Ya Allah..sembuhkanlah ibuku..sihatkanlah tubuh badannya..amin..org sayang ma sangat2:(


p/s: kawan2..tolong doakan kesihatan ma saya ye..terima kasih atas doa kalian semua..

4 comments: