Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, February 22, 2012

sibuk dan bizi

Assalamualaikum,

beberapa hari ni keadaan saya macam ni lah...SIBUK DAN BIZI..eh bukan sama ke maksudnya tu..huhu..sebenarnya saja nak menggambarkan situasi saya ketika ini..kalau ikutkan banyak memori yang nak ditinggalkan disini...cerita cuti2 langkawi masa CNY aritu..cerita riadah di hujung minggu bersama  kak gee, kenangan di tahun 2011, harapan di tahun 2012..ohh cerita ke cameron part 2 pun masih tertangguh..dan yg paling penting saya xberkesempatan nk update perkembangan anak perempuan kesayangan kami tu..aisyah yg sekarang dah pun berusia 7 bulan..dah banyak perkembangannya dari hari ke hari..dan yang paling jelas sekali makin cerdik dan bijak:)..alhamdulillah...

tapi disebabkan kesibukan di opis membataskan saya untuk update cepat2 kisah yang berlalu..dan disebabkan tu juga lah banyak entry dlm blog ni dah suam2 suku hihi..nak update di rumah mcm malas pulak nk bukak lappy...maklumlah seharian penat di opis..balik rumah nak uruskan aisyah sume..so bila mlm automatik badan bagi signal suh rehat cepat2..

citer pasal keje..sekarang ni saya tgh sibuk nak uruskan hal2 opis yg dah jadi rutin harian..senarai tugas pun makin bertambah..dan apa yang membuatkan saya bizi semenjak dua menjak ni adalah disebabkan saya tgh menguruskan program lawatan kerja ke tok bali, kelantan pada 4-6 mac 2012 nanti..lawatan ni akan melibatkan pegawai atasan MOF dan pihak2 lain spt APMM dan Jabatan Taman Laut..dan saya juga terlibat dgn lawatan ni nanti memandangkan saya desk officer bagi APMM..kalau ikutkan tahun 2010 saya dah pegi terengganu untuk lawatan seumpama ni..tapi yg ni agak lain ckit sebab melibatkan 'orang2 besar' huhu..segannya saya dahlah semua yg terlibat orang lelaki..saya sorang je la perempuan huhu..hari2 deal dgn pegawai berkenaan tentang progress lawatan ni..ermm bizi oh bizi...

balik dari kota bharu 6/3 tu..saya kena g penang plak untuk bagi ceramah kat sana sehingga 8/3..pendek kata turun flight naik flight la jawabnya..bermula dari situlah saya kembali menjalankan tugas memberi ceramah seperti biasa..hampir setahun lebih berehat dari memberi ceramah (pregnant+cuti bersalinkan aisyah), kali ni dah start semula..penghujung bulan mac pun ada satu lagi ceramah tp xtahu lagi kat mana..tapi apa2pun saya dah mintak izin en.suami dulu..

so awal bulan 3 ni saya akan outstation selama 5 hari (ahad-khamis)..aduhh mesti rindu kat budak kecik tu..ayah xpa tinggal pun huhu..balik dari outstation khamis tu...jumaat keje pastu sabtu tu balik kg pulak hehe..

k lah..saya nak sambung buat keje..ni pun curi2 update..sebelum tu nak tinggalkan sekeping dua gambar terkini aisyah..untuk sesiapa yg rindukan si kecik ni..ehh..ada ke yg rindu???perasan!!!..tadaa..:)

buah hati pengarang jantung ibu dan ayah:)



dan...inilah rupa meja saya sekarang
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

 ermm..no comment:)



1 comment:

  1. k.zila shila nk jemput dtg besday party danish ahd ni.buat dr 12.30-5.30ptg.nk jemput sendiri,tp xtserempak lak ngn k.zila mgu ni

    ReplyDelete