Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, November 8, 2012

hadiah besday aisyah

Assalamualaikum,

sian aisyah..besday dah berlalu bulan 7 haritu tapi hadiahnya baru dapat baru2 ni huhu..bukan apa masa besday aisyah bulan 7 tu, kami xsempat cari hadiah utk aisyah..pastu bila nak beli, aisyah pulak duk kat kg dekat sebulan..so bila aisyah balik sini barulah boleh rasmikan hadiah besday aisyah yang kami beli..reaksi pertama aisyah bila tengok hadiah dia ni???oh teruja sangat..sampai je dari kg pukul 11 mlm masa raya haji tu, nampak je basikal tu terus segar balik mata..terus nak naik..alhamdulillah aisyah suka ye..nanti kita g jalan2 kat taman naik basikal ye:D

 mmg color gegurl sangat:)

 naik basikal dalam rumah..nak keluar cuaca xmenentu skrg ni..so pusing2 je la dlm rumah kecik kami ni:)

 gantung kawan aisyah dkt handle basikal:)

 testing music..asyik duk tekan je button music tu..bila keluar bunyi mulala bergoyang2 duk berjoget:)

ni naik motor ke naik basikal ni dik hehe

 dah start angkat kaki dah:)

 sekejap je la dapat duduk elok2..pastu mulala mcm2 aksi:)

 amboi sukanya dia:)

 tengok baby tv sambil naik basikal:)


alhamdulillah..ibu dan ayah suka bila tgk aisyah happy..semoga aisyah terus membesar dengan sihat dan ceria2 selalu dan diberikan kesihatan yang baik..ameen



No comments:

Post a Comment