Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Monday, January 14, 2013

dikala 37 minggu:)

Assalamualaikum,

ni hutang entry sebenarnya..byk lagi hutang nak kena bayar ni hehe..seboleh2nya nak settlekan jugak  cerita2 dan kenangan sebelum kelahiran baby muafah..Insya Allah..

masa usia kandungan 37 minggu haritu, kami sekeluarga ke kolam renang di pullman, putrajaya..saja bawak aisyah sebab dah lama niat nak bawa aisyah g swimming pool tapi xkesampaian..kebetulan mak buyung jugak nak berenang..percaya x huhu..sebenarnya berenang ni adalah salah satu senaman yang sesuai utk ibu2 mengandung so saya pun teringinla nak try..tapi xda la berenang pun just berendam je main2 air hehe..kat kolam renang ni kena pakai swimming suit..mana yg xada tu kenala sewa..xmahal pun..kalau utk perempuan satu set (seluar+baju) just RM10..kiranya RM5 setiap item..saya ngan en.suami sewa baju kat situ cuma swimming suit aisyah je yg sdn.bhd...tu la sebab bawa aisyah ke sini..bajunya dh lama beli tp xpakai2..k lah jom layan gambar2 kami kat sana:)

 muncung mulut2 1st time tgk swimming pool:)

 sambil makan sambil jalan2:)

 ralit duk tgk org:)

 aisyah takut bila masuk swimming pool yg besar:)

berendam puas2:)

di usia 37 minggu ni..badan semakin memberat..jalan pun dah xbetul..satu badan dah rasa serba xkena..mmg dalam fasa menunggu masa dahni  tapi gagahkan diri juga berjalan..di usia 38 minggu pula kami ke cameron highland pulak..demi cameron katanya huhu..yg tu nanti dalam next entry Insya Allah..dapat up 1 entry sehari ni pun dan kira ok dah..ni pun baby muafah tgh tido n aisyah pulak dengan ayahnya..ada la masa utk diri sendiri skjap buat hilang penat:)

No comments:

Post a Comment