Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, December 9, 2010

bila insan tersayang di depan mata...

Salam ukhwah,

Alhamdulillah, mlm tadi family aku selamat sampai dlm kul 9 gitu, sib baik jumpa jalan carik rumah aku..hehehe..ptg smlm blik keje sempat g mydin carik barang2 dpur..smpai rumah dlm kul 7, rehat2 n pas solat maghrib, aku ngan en.suami terus masuk dapur wat ape yg patut..thanks ye abg sbb byk tlg ummie wat keje tanpa disuruh..ni makin sayang ni ahakkzz:D

tgh2 duk main masak2 kat dapur tu, akhirnya family aku sampai..gumbira rasa hati ini..insan tersayang ada depan mata:P..mcm2 makanan yg dibawa dari kg, ubi kayu, ikan kering, lada kering (jgn xtau aku jarang beli lada kering kat cni, mesti import dri kelantan punya hehe) n yg pling best ma bawa ikan puyu..syuke sgt, terus goreng jadik lauk malam tu huhuhu...

oh ye, family tercayangku akan berada di cni sampaila ahad nanti, so aku nk request mknan yg best2 dari my mom..n yg paling aku xsabar nk makan masakan my mom is tumis budu udang..fuhh bestnya sampai menjilat pinggan:P..masakan ma memang yg terbaik in da world:D..xda yg dapat menandingi masakan air tangan ibu kan kan???..luv u ma..

k tu saje story saat ini,nti2 ada masa aku citer lagi..nk sambung wak keje lak..tadaaa:P




p/s: mlm ni my ipar duai akan dtg bermalam rumah aku, makin meriahla nanti hehehe..syuke bila org dtg rumah ni:)

2 comments:

  1. wah seronok la yup..dpt mkn masakan ma dia...huhuhuhu ni yg jeles ni...

    ReplyDelete
  2. hehe jomla ninie jemput dtg mkn kat umah..ajak cik ajlee:P

    ReplyDelete