Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, January 26, 2011

agak-agakla...

Salam semua,

ha pagi2 lg sy dh berbelog..sbnarnya sy geram sgt2 ngan jiran atas rumah saya tu..alkisahnya mcm ni, mlm td tgh2 duk teman en.suami buat keje sekolah, sy telah tertido..tiba2 tersedar sebab terkejutkan bunyi org tgh mendrill, apalagi suasana terus terganggu ngan bunyi yg kuat tu..cuba bayangkan pkul 10 mlm ngah sibuk mendrill..dia xtahu ke waktu tu waktu org nk berehat ke, tgk tv ke, ngah study ke n boleh dikatakan ramai yg ada kat rumah, bukannya ari cotipun..buatnya yg ada baby kecik, org sakit ke, xterfikir ke dia dgn akal yg dah diberikan tu..kot ya pun agak2la nk wat keje tu, carilah masa yg sesuai..ni tidak mlm2 wat keje sampai menganggu ketenteraman jiran2..ha kn xpasal2 pagi2 lg dah membebel..k lah nk start keje dah..tadaa..



note: mlm td dh dpt mkn chicken chopp..thanks ek abg, len kali kita g mkn lagi:P

4 comments:

  1. kat umah za pun ada jugak jenis yang takde akal macam ni...grrrrr...

    ReplyDelete
  2. ye ke za..geram kan rasa...ishh

    ReplyDelete
  3. sebek xdgr smpi tgkt 6..
    klu x,ngamok danish!haha

    ReplyDelete
  4. ha'a kan shila..arap2 pasni xde dah bunyi2 cam tu huhu..

    ReplyDelete