Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, January 13, 2011

kisah di suatu petang

Salam mesra semua,

diptg2 jumaat ni teringat lak kisah yg berlaku minggu lepas, excelli masa tu gak nk story tp dek kemalasan nk menaip makanya terpaksalah diceritakan arini hehe..citernye mcm ni:::::::

rabu ptg (5/1/2011) mcm biasala kul 5 sy dah siap2 nk balik maklumlah rutin dah berubah:p..g pun ptg tu sy ada misi, sy nk p beli pezen tuk en.suami sempena besday dia n sy plan nk g tmn warisan n alamanda..sampai2 je kat parking tgk2 ada sabuah kete waja ni dah block kete sy..apalagi tersentap gakla masa tu, dahla xkenal lak tu kete sapa, xpenah2 org block kete sy slama ni kecuali member2 opis sy..tilik punya tilik tgk2 dia x tarik handbrek, lega dah kat situ sbb pk boleh tolak je kete tu, tp baru tersedar yg dlm keadaan sy mcm ni manalah boleh wat keje berat2, kalo x dh lama sy tolak kete tu, tp kalo sy tolak sekalipun kete tu akn block kete lain plak..aduhh agak2lah tuan kete tu..tunggu punya tunggu duk intai2 kot2 ada sesape yg boleh diminta tolong tp smpai 5.30ptg xda pun org kt kwsan parking sy tu..tgk2 jam dah kul 5.30 lebih..dlm hati duk bebel kt tuan punya kete tu menyusahkan org betul..last2 call k.nana tnya ada x sape2 kt opis yg boleh mintak tlg, xlama lepas tu en.sairol pun turunlah tlg alihkan kete tu..thanks ek en.sairol..lepas je en.sairol tolak kete tu tup2 tuan dia pun dtglah..yg buat sy lagi hangin tu, bukannya nk mintak maaf ke apa ke, just agkt tgn kt en.sairol tanpa memandang dan meminta maaf pun dgn sy terus dia blah mcm tu jer tanpa rasa bersalah langsung..kalo korang ditempat sy apa perasaan korang semua?dahla sy dah lambat nk kuar g byk tempat lagi..pastu sy tunggula sbb nk suh dia jalan dlu, tp xmuncul2 lak kete dia, at last sy pun terus kuar dr opis, sampai2 je kt bukit ms nk touch pas sy tgk kete dia kt blakang kete sy, trus sy park kete tepi jalan kt tmn wawasan, mula2 nmpk dia pun satu jln ngan sy tp mgkin dia nmpk sy berenti kat situ terus dia u-turn ikut jln dpn..haaa tau takut..(jahat sy ni kan huhuhu)

to tuan punya proton waja kelabu W*A 6911, ingatlah anda telah menyusahkan sy dgn tindakan anda yg tidak bertimbangrasa terhadap org lain, sy xkisah dgn pangkat anda tinggi atau rendah tp kita ni sesama manusia, kalo dh buat salah tu pandai2lah minta maaf..semoga perkara ini tidak terjadi kpd org lain slpas ini..

note: sib baik sempat sampai rumah sorok pezen konon nk suprise en.suami, letak2 je pezen tu xsampai 5 minit en.suami pun smpai..fuhh lega...oops pjg lak bebel ptg2 jumaat ni huhuhu..sabar2!!!


No comments:

Post a Comment