Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, January 25, 2011

nak makan chicken chopp..

Salam mesra,

waduh malasnya rasa nk siapkan keje, ketiadaan mood atau lebih tepat keboringan menguasai diri..entahlah sejak dua menjak ni saya rasa makin xda semangat nk dtg keje, adakah disebabkan suasana keje atau mmg sy sndri yg cari pasal???ahakkkzzz..

ok back to da topic, excelli hajat ni mmg dh lama tersimpan kemas dlm hati cuma blum ada masa yg sesuai je nk laksanakan due to bizi+penat..tp mlm ni by hook or by crook, en.suami terpaksa rela jugak memfollow keinginan isteri dia ni hehe..ala bukannya mkanan yg spesel sgt pun just sy nk mkn chicken chopp kt rest.teja presint 9 tu je huhuhu..tp ntahlah wpun bukannya xprnah mkn sblum ni tp arini keinginan tu lain dr yg biasa...terasa nk mkn sgt2..xnk yg kt tmpat lain..nk yg kat situ gak huhuhu..so, arap2 mlm ni sy berjaya menghabiskan set chicken chopp tu, kalo x mesti kena bebel ngan en.suami, mana tidaknya asal je kuar mkn mesti dia yg kena habiskan sume makanan termasuk yg sy punya sekali..hehe, k lah tawan2 sy nk membuta kejap (ni sape bos ni:P) sambil membayangkan keenakan chicken chopp mlm ni..nyum nyum nyum..tadaaa..



note: harini sgtlah mencabar, sakit pinggang smpai ke bwh..serba xkena duduk salah, berdiri salah, berjalan pun salah...yg betulnya kena baring+tido je:D..abg, mlm ni urut ek:P

No comments:

Post a Comment