Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, January 19, 2011

nk kemana besok???

Salam ukhwah,

besok kito sumo cuti deh, xpayoh mari kijo huhuhu...bakponyo???esok coti lah..coti hari thaipusam..oooooo

yey besok coti sehari..nk buat apa ek?excelli mood bercoti ni masih menebal dalam diri ini, maklumlah hari isnin haritu cuti, pastu smlm lak mc, harini keje, esok cuti, jumaat keje pastu sabtu ahad cuti plak..hohoho terasa malas yg teramat nk g keje ni..bestnya kalo boleh dok rumah jerk jadi surirumah yg superworld in da world hihihihi...tp sygla plak kalo xkeje kan, dh penat lelah belajar dari tadika sampai masuk u xkan nk simpan dlm folder jer sijil2, dip n degree tu sume kan???woho melalut ke lain la plak, sbnarnya tgh pk ni esok nk wat pe..yelah wpun sehari je tp dah namanya cuti mestila ada aktiviti...ye dak???ermm bg saya, lepak2 kt rumah adalah saat2 yg pling best tambah2 badan pun cpt pnat je skrg ni, so ingin memanjakan diri dirumah saje..tp en.suami dah ajak p anto keto dia msuk bengkel esok..uwaaa..dgn patuh dan hormatnya kenala ikut ckp en.suami kan???tp kan dah alang2 nk kuar tu sy dah ada plan sendiri:P..arap2 en.suami approve la hehehe..k la Insya Allah jumpa lagi..daaaa..



note:hepy holiday tu u olls..jaga diri sentiasa...:)

No comments:

Post a Comment