Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Friday, November 20, 2009

lunch d d'limau nipis bangi

Assalamualaikum W.B.T

hr ni (20/11/2009), aku n geng2 seopis yg lain (ezi, k'diana, fatanah, nor n kak g) pegi ke warta, bangi...biase la hr jumaat rehat lame ckit..time ni je la rase nk kuar dr ptrjaya kejap..hehe..mula2 kitaorg g warta cuci2 mate..yela time2 cenggini faham2 je la, window soping jer la yg termampu..huhuhu..aku jln2 ngan kak g round2 tengok baju2 etc...yg len sume da berpecah...pas penat pusing2 1 warta tu, kak g ajak g satu tempat, katanye tempat yg de jual air limau nipis special...mana lagi...d'limau nipis la..hehehe..maka pergi la aku berdua ngan kak g ke c2..kak g mkn nasi campur n air limau nipis special 2..aku lak mkn nasi cmpur gak n air sirap limau..dan sepanjang kitaorg kat c2 aku teringat satu momen dalam hidup aku yg berlaku baru-baru ini:D..dan yang pastinya saat itu akan menjadi kenangan terindah dalam hidupku:D...x lame lepas 2 kitaorg pun bertolak balik ke opis...daaaaaaa

No comments:

Post a Comment