Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Sunday, July 17, 2011

fresh from the oven:)

Salam buat semua,

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi diatas kelahiran puteri sulung kami pada 14 Julai 2011...kelahiran yang sungguh tidak dijangka...the story about kelahiran express ini akan diupdate kemudian ye:D (bila tu? hehe)...sebelum tu dengan ini saya memperkenalkan puteri kami...


Nama: Aisyah Mardhiyah binti Muhamad
D.O.B: 14 Julai 2011@8.43pm
Tempat Lahir: Hospital Putrajaya
Berat: 2.35kg@36 weeks
Panjang: 51cm
Lilitan Kepala: 33cm
Mode Of Delivery: LSCS (Breech)

~terima kasih auntie2 semua yang mendoakan kesihatan aisyah semasa dalam perut ibu, sayang auntie2 semua..mmuahh~

8 comments:

  1. tahniah zila....comel sgt aisyah...

    ReplyDelete
  2. welcome Aisyah.....x sempat nk melawat Aisyah lg nih....

    ReplyDelete
  3. kak aida,

    tima kasih k.aida:)..aidil pun hensem, xnak ngorat aisyah ke aidil hehe...

    ReplyDelete
  4. zira,

    thanks zira..xpa Insya Allah ada rezeki buleh jumpa aisyah nanti:)..esok zila dah nak balik kg...

    ReplyDelete
  5. hehehe...nanti ibu aisyah marah kang anak dara dia kene ngorat...zila nak balik kelantan dah ke???

    ReplyDelete
  6. xpa ibu aisyah sporting moting hehe..zila dah kat klantan ni k.aida..semalam baru sampai..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak zila..
    sory xdpt dtg tgk..ruginyaaaa..
    sy cuti balik kampung..

    comel baby..cm muka ayahnya..=)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.timakasih ain..xpa nanti boleh jumpa..:P

    cam muka ayahnya ek:)

    ReplyDelete