Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, May 15, 2012

aisyah bila di dalam kereta

Assalamualaikum,

sejak dua bulan lepas masa umur aisyah 8 bulan, dia dah xreti nak duduk diam dalam carseat huhu..letak sekejap mula la meronta2 nak bangun..nak tengok jalan jugak agaknya hehe..

sekarang dah masuk 10 bulan lagi la..nak pakaikan belt pun mmg xmuat dah huhu..dah beberapa minggu saya ngan en.suami cari carseat baru tp model yg kami nak tu xda stok...nak cari brand lain xberkenan plak..kalau ada yg berkenan xsesuai dgn bajet plak hehe..so nak xnak tunggu je la sikit masa lagi..harap2 adalah stok yg kami berkenan tu:)..

tp tu la sementara nak tunggu dapat carseat baru tu terpaksa la bersabar sikit dgn ragam aisyah masa dalam keta ni..kalo pagi2 xpa la sbb en.suami pun ikut sekali masa nak hantar aisyah ke rumah pengasuh..yang harunya time petang la..nasib baik rumah pengasuh dgn rumah kami dekat je...kalau x jenuhla kejap2 kena berenti drive huhu..nak tahu apa yg aisyah buat dalam kereta?jom...

 nak memanjat je la kejenya:)


 ada hati tu nak kuar dari car seat:)


 ha senyum la..ibu geram ni adik xduk diam2!!!


 ada la tu benda yg menarik minatnya:)


 o nak pegang sticker roadtax tu rupanya:)


 ha buatla muka comel xbersalah tu:)


 macamanala nak drive ni huhu


 duk elok2 dik:)


ada je benda yang nak disentuhnya:)


haishh pening gak kepala bila aisyah xnak duk diam dalam keta ni..drive pun kena slow2 je..dgn mulutnya duk pot pet pot pet..tangan kaki plak xduk diam..harap2 sebelum balik kg minggu depan dapatla carseat tu..amin:)

No comments:

Post a Comment