Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Friday, May 11, 2012

kenangan seminggu sebelum kelahiran aisyah

Assalamualaikum,

sejujurnya saya rasa sangat bersalah terhadap diri sendiri kerana tidak mampu untuk mencatatkan setiap detik2 perjalanan aisyah ke alam dunia sebelum ni..walaupun telah berniat dalam hati untuk sebolehnya tidak terlepas saat2 yang indah itu, namun disebabkan banyak kekangan dari segi masa, ketiadaan mood berblogging dan macam2 lagi lah, maka agak ketinggalan untuk memahatkan setiap memori itu..tapi bermula hari ini..demi anak tercinta, Insya Allah saya akan mula mengimbas kembali detik2 disaat2 awal kehamilan sehinggalah lahirnya bidadari kami suami isteri ini..xpa lambat sikit pun kan dari xda langsung lagi naya hehe..at least ada gak rujukan dan kenangan kami sekeluarga nanti:)

ok utk hari ni saya nak citer dulu detik2 seminggu sebelum kelahiran aisyah..

 en.suami bawak naik cruise tasik putrajaya:)

 muka masing2 yang berkilat huhu

en.suami tercinta:)

 with 35weeks's tummy:)


 mula2 duk kat dalam tp mcm xbest pastu terus duk kat luar..barula dpt fresh air:)


 kenangan indah:)


 masa ni pesta flora putrajaya baru bermula..dpt tengok bot berhias:)


 posing dan terus posing huhu


 cik abang pun nak posing jugak:)


 aisyah 35 minggu dalam perut ibu:)


 saat2 sebelum bergelar ibu dan ayah:)


 berlatarbelakangkan opis saya..tu la tempat saya cari rezeki:)


 oh MOF..5 tahun saya berkhidmat di sini:)


 masjid putra..di kejauhan:)


 dapat tengok sunset..indahnya ciptaan Allah..


 masa ni tengah diperdengarkan lagu my heart will go on..oh titanic sungguh!!!hehe


 dah nak sampai:)


 subhanallah...cantiknya


alhamdulillah tercapai jugak hasrat nak naik cruise putrajaya..actually sebelum kawin lagi en.suami dah ajak naik cruise ni..last2 lepas kawin dan nak dapat anak baru tercapai hehe, xpa la at least dapat merasa gak:)...masa kami naik ni dalam pukul 6.30 petang sbb jadual utk sebelum tu dah terlepas..so amik yang ni dan sebab tu lah dapat tgk sunset:)..jangkamasa cruise ni berlayar dalam 40 minit..so dapatlah melihat putrajaya dari air plak huhu..apapun terima kasih untuk en.suami tercinta sebab sudi bawa mak buyung ni naik cruise..love u!!!


note:

seminggu selepas naik cruise ni, ingat nak g pesta flora plak..alih2 aisyah dah keluar:D



No comments:

Post a Comment