Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Sunday, August 5, 2012

aisyah 1st birthday celebration~part 1

Assalamualaikum,

majlis dah hampir 3 minggu berlalu tapi baru berkesempatan nak update..almaklumlah gambar2 sekitar majlis terlalu banyak..so amik masa sikit nak pilih2:)..

sebenarnya perancangan utk buat majlis birthday aisyah ni dah lama dibuat..sejak aisyah lahir lagi saya dah plan nak buat hehe..ye lah utk setahun pertama yg penuh bermakna kan?tahun dpn belum tentu lagi dapat buat ke x..eh tapi kan baby adik plak nak kuar mestilah kena buat jugak  1st birthday celebration hehe..Insya Allah kalau ada rezeki..ameen

ok utk permulaan kita tgk dulu persiapan2 yg dibuat 2 hari sebelum majlis..masa ni adik saya anis dah sampai dari kg..dia antara org kuat majlis tu selain en.suami..dan jugak ayah (mertua) dan adik ipar yg dtg dari kg:)


::packing door gift::


 tukang packing goodies:)


saya tukang amik gambar n tukang susun je:)


::deco2 eric siapkan background::

 en.suami n anis yg jadi tukang tampal:)..ni pun saya curi2 masa kat opis buat sendiri..xkreatif sangat so jadi mcm ni lah huhu


 tampal elok2 ye..jgn senget:)


 ok..1st line:)

 2nd & 3rd line-done:)


tambah hiasan sikit2:)

 bergambar dulu dgn aisyah yg dah mengantuk..tu la mata mengantuk tp xnak mengaku..rela tahan mata tu:)

 aisyah ngan ibu:)

gaya budak nak masuk setahun:)

 rajinnya dia:D


 saya..entering 20 weeks:)

 aisyah rimas org nak cium dia:)


 aisyah buat muka:)

 sesi meniup belon..saya xreti..xcukup nafas hehe

 tiup jgn xtiup:)

 aisyah dah mula pelik apa la yg ayah n cik anis dia buat:)

 ralit tgk ayah tiup belon:)

 khusyuk bebenor nampaknya:)

 ni sambung packing goodies mlm sebelum majlis..aisyah pun nak 'tolong' jugak:)


 aisyah kata byk boleh main ni hehe

 hai mak long:)

 sume benda nak masuk mulut:)

 budak yg xnak tidur lagi:)

 entah apa la yg dimakannya tu:)


 sibuk nak main ngan kotak tu huhu

 bila dah dapat diamla dia:)

 berjalan ke sana ke mari..masa ni dah byk langkah dah cuma ada lagi jatuh2 huhu

kebetulan mlm tu ada final liga super..alhamdulillah kelantan menang:)


ok..bersambung.........

No comments:

Post a Comment