Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, August 7, 2012

aisyah 1st birthday celebration~part 3

Assalamualaikum,

ok dah sampai ke kemuncak majlis..kami menetapkan yg majlis bermula pukul 2 ptg..tapi tup tup pukul 1.30 ptg dah ada tetamu yg datang iaitu kwn en.suami..kelam kabut masa tu sebab tuan rumah dgn xmandi lagi pastu sibuk utk hidangkan makanan atas meja huhu..tapi xpe la sbb yg penting sume makanan dah siap dimasak so sementara saya bersiap2, en.suami yg layan dulu huhu..menginjak je pukul 2 ptg berduyun2 tetamu dtg sampaikan sekejap je dah penuh satu rumah..so saya xnak bercerita panjang..biarlah gambar je yg berbicara:)

kawan en.suami-tetamu terawal yg sampai:)

birthday girl yg tertidur keletihan selepas sepagi bermain..ngam2 pukul 11 pagi baru bangun:)


 ezi sekeluarga tetamu kedua yg sampai hehe

 oh aisyah pantang jumpa baby mesti nak diciumnya-ada harapan nak jadi kakak yg penyayang ni hehe

 tetamu seterusnya mula tiba:)

 sekejap je dah penuh satu rumah:)

 sedara mara belah en.suami:)

aisyah yg agak pelik tgk kenapalah ramai sgt org kat rumah ni hehe

 menikmati hidangan:)

 selipar sampai ke sebelah rumah jiran:)


 seronok tgk tetamu yg dijemput hadir-meriah rasanya:)

 ezi n baby nia yg nyenyak tidur:)

 ni la 'boyfriend' aisyah-abg fareez n mommynya:)..nak jadi abg dah xlama lagi hehe

 kwn2ku:)

 nazri n pearl-kwn 1 u dulu..duduk putrajaya pun susah nk jumpa selalu..time ni la baru dpt jumpe:)

ni la antara kwn2 yg selalu lepak sama2 masa zaman bujang dulu..tapi skrg sume dah berkeluarga..farah pun nak dapat anak kedua dah hehe

 ni pulak kwn2 yg memang dinanti2kan kehadirannya..yati n n ena..kwn zaman sekolah lagi..syukur dpt jumpa..bila nak jumpa lagi na?hehe


 birthday kek utk aisyah-tempah yg simple2 je hehe

 sesi memotong kek birthday-aisyah sibuk nak pegang pisau tu:)

 amboii bukan main lagi suka ye hehe

 aisyah dah xsabar nak potong kek tu:)

 besday girl memotong kek birthday..agaknya dlm hati aisyah ckp yes akhirnya dpt gak potong kek..yelah sebelum ni duk tgk je org lain potong kek tapi kali ni mmg turn dia dah hehe

 alhamdulillah..seronok sgt tgk aisyah happy dan ceria sepanjang majlis tu..xmeragam langsung..gud girl anak ibu&ayah ni:)

 rainbow kek..kek ditempah atas selera ibu yg teringin nak makan kek ni..harap maklum:)

 aisyah yg suka berkawan:)

 bersama ayah (mertua) n abg.long (abg ipar) sekeluarga:)

bertiga..Insya Allah akan berempat hujung tahun ni(baby adik cukup2 berusia 20 minggu masa ni)



ok..akan bersambung utk last part selepas ini..Insya Allah

No comments:

Post a Comment