Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, February 4, 2015

maternity&children expo mid valley 21-23 Nov 2014

Assalamualaikum w.b.t,

nampak sangat banyak masa free kan sehari 2,3 entry hehe..tengah ada mood nak menulis ni baik tulis cepat2..kang dah hibernate balik berhabuk bersawangla blog ni hehe..ok lah kali ni just nak cerita pasal kunjungan ke maternity&children expo bulan 11 tahun lepas..punyalah lama peram baru nak story:)..orang muka expo mcm kami ni memang tiap2 tahun xlepaskan peluang untuk meredah lautan manusia kat midvalley dalam keadaan perut memboyot ni semata2 nak cari barang2 anak dengan harga yang menjimatkan..tapi biasanya saya dan en.suami hanya pegi expo yang diadakan di midvalley sahaja..tempat lain xpernah pegi kecuali sacc..kalo dekat pwtc sume xpernah sampai sebab tak tahu jalan huhuhu..

kali ni pergi dengan adik n adik ipar n bawa abid sorang je sebab masa ni kakaks duk kg..mcm biasa gerak awal dari putrajaya..sampai midvalley parking still byk sampai pening nak park keta kt mana sebab masih byk yg kosong hehe..naik tingkat 3 tengok2 dah ramai orang menunggu hall dibuka..lepak2 situ kejap n sebaik saja pintu dibuka terus terjah..orang ramai menuju ke meja free gift tapi saya bo layan sebab ramai sangat Q nye..masuk dalam cari apa yang dah ada dalam list je..tapi saya rasa expo kali ni tak berapa menarik sebab xbanyak booth2 yang mampu menarik minat saya..booth avent pun kecik secoet je tapi dapatlah harga teats natural dengan harga RM25..kalo harga biasa RM31.90..ok la kan beli banyak dapat jimat sikit..

booth yang kami aim ialah pureen..kami memang pengguna setia pureen..banyak produk pureen yang kami guna macam wet tissue, pencuci botol, pencuci baju dan baju bajan..tapi kalo time pureen warehouse sale kami tak pernah pegi sebab bila baca review orang ramai sangat time pureen buat sale terus xjadi g walaupun teringin sangat nak pegi sebab katanya harga sangat2 murah berbanding kat expo mcmni..xpe lah yang kat sini pun dah cukup jimat dah..so haritu beli stok wet tissue, pencuci botol, pencuci baju ABD dan baju-baju cik adik baby sikit..pastu jalan2 cuci mata cari mainan untuk anak2 pastu balik..xlama pun kat situ sebab dah target nak beli sekian2 barang..xnak buang masa sebab lepastu kami nak ke rembau pulak ada kenduri kawan en.suami..selesai makan kenduri panjangkan langkah ke melaka pulak huhuhu..last2 malam jugak sampai rumah..penat tapi hati gembira:)


 cik anis, ayah fik, ayah wan and also abid:)


 ramai dah yang menunggu


 my buah hati abid:)


 saya yang xpernah kurus lepas kawin huhu


 my favourite brand:)

free gift..berbaloi kan?



No comments:

Post a Comment