Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, November 25, 2010

dah berubah???

Salam ukhwah,

apa yg berubahnya??rutin harian?of course la dah berubah kan..huhu, yg aku nk citer ni pasal waktukeje..dulu awal2 keje aku pilih WP3 iaitu masuk kul 8.30pg balik 5.30ptg..walaupun time rasminya aku balik kul 5.30 tapi jarang2 sangat aku balik time tu..paling2 awal pun kul 6.30 ptg baru aku balik..ye la balik awal2 pun bukannya ada apa kat rumah kan?so aku pun membizikan diri kat opis..

then awal tahun aritu aku tukar ke WP2..waktu kejenya 8.00-5.00, tapi cam biasala time balik aku mesti lewat ckit dari waktu yg sepatutnya..mungkin aku dah terbiasa dgn rutin macam tu..kwn2 opis aku yg lain aku tengok sharp2 kul 5 dah siap utk balik..aku masih lagi syok kat meja aku tu...bagi aku, aku xkisah balik kul berapa pun huhuhu..

tapiii bila dah kawin ni, aku dah berubah sampaikan ada kawan opis yg tegur perubahan aku ni..mana taknya dulu punch card tu yg tunggu aku sekarang aku plak yg tunggu punch card tu...tepat2 jam 5.00 aku dah ketik kad tu..huhuhu..skrg aku memang menunggu ketibaan jam 5.00:P..mau balik awal nk uruskan rumahtangga lak:D...sekarang barula aku tahu mcm ni rupanya kehidupan berumahtangga..selama ni duk tgk kawan2 jer sekarang aku merasainya sendiri..syukur sangat2 kerana aku telah diberi kesempatan utk melalui alam rumahtangga ni..syukur Alhamdulillah..

k tu je la citer arini, nati aku nk stori pasal percutian singkat ke cameron masa balik cuti raya haji aritu..skrg aku ada bengkel kat tingkat 1,mengantuk2 dlm kelas tu sambil2 belek keje utk dibawa ke meeting ptg ni..dan aku pun xsabar nk tunggu kul 12.15 mau balik rumah..encik suami cuti arini so pastinya aku wajib balik hehehe..tadaaa..

4 comments:

  1. hahahah sekarang die pulak yang balik hari2..tiggal la zaa je hari jumaat kat opis... :p

    ReplyDelete
  2. huhuhu betambah plak ahli yg kelik ghumah...xpe zaa i ade jep kat opis x kelik pon time jumaat :p

    ReplyDelete
  3. zaa..

    ala za bagi la can kat k.zila plak hehe..g pun bukannya tiap2 minggu ada pluang cam ni..nanti da abis cuti sekolah kita bergediks kembali ek..:P

    ReplyDelete
  4. ninie..

    hehe sib baik ninie ada kat opis leh teman za...lama dah ase GBS xlepak2 kat pantry borak2 time break ari jumaat kan?asik xckup korum je..

    ReplyDelete