Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Sunday, November 21, 2010

dah start keje balik..

Salam ukhwah

hari ni 22/11/2010 (isnin), aku dah mula start keje balik selepas hampir 3 minggu cuti sakit+cuti raya haji..ermm malasnya rasa nk g keje maklumlah dah agak lama bercuti duduk rumah jer, tiba2 dah masuk keje balik..bangun pagi tadi alahai malasnya rasa tapi kena gak kuatkan semangat g keje..tapi dlm tempoh bercuti tu rinduk plak rasa kat kwn2 d opis tu huhuhu, n rindu kat meja keje aku yang bersepah tu...mesti banyak keje yang pending..hmmmm...tapi sampai jer opis tadi mood keje dah dtg kembali..hehehe dah kembali membiasakan diri dengan rutin harian...

n kat rumah sekarang tengah meriah sebab balik dari kg aritu, my sis n SIL&BIL datang bersama..sukanya..:P xda la rasa bosan n sunyi sangat..tapi bila diaorang dh balik nanti tinggallah kitaorg berdua jer:(

k lah nk sambung keje ckit jap g nk balik rumah lak..nk lunch sesama kat rumah n yg pling pting mestilah nk jumpa en.suamiku hehehe..k la tadaa...

No comments:

Post a Comment