Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, October 19, 2011

19.10.2011

Assalamualaikum,

apa ada dengan 19.10.2011???sebenarnya saja je nak ucapkan happy 1st  anniversary to our sweet home hehe..tahun lepas pada tarikh 19.10.2010 dengan rasminya saya dan en.suami mendiami rumah kami ini..walaupun bukan rumah sendiri lagi tapi cukup bersyukur dapat kuarters yang bagi kami dah cukup selesa buat tumpang berteduh..maka hari ini cukup setahun kami tinggal di sini:D..saksi suka duka pahit panis hidup berumahtangga..dari berdua sekarang dah bertiga:) dan ber..........????hehe..k tu je sebenarnya nak cakap..tadaaa:D


note:

xda pun gambar rumah untuk ditempek..sori ye:P

No comments:

Post a Comment