Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, May 25, 2011

cerita semalam

Salam,

fuhh..lega rasanya dah boleh bukak blog sendiri, semalam ngan hari ni ada masalah nk  login maka banyakla entry yg tertangguh huhu..so arini kena citer stori semalam la ye...

24/5/2011 (Selasa)

cerita 1

pagi2 dtg opis sampai je kt basement, hati agak tersentap melihat sebuah kereta merz itu terletak di tempat biasa yg saya parking hari2..sbnarnya sy xkisah pun kalo dia nk parking kat situ tapi cara dia parking tu boleh meng'hot'kan hati yg sedang sejuk ni..tahu la kete dia kete merz mmg xleh lwn la ngan myvi saya ni, tapi space kat situ boleh muat 2 kete tau, dia pulak amboi2 sedap je parking kete dia sensorang kat situ, makanya kete lain mmg xleh masuk dah, ke depan xboleh ke belakang pun xboleh sbb kete dia cantik2 je duk tgh2..adusshh sakit gak hati ni, bukan sekali dua tapi pernah gak terjadi sebelum ni, kete yg sama ok!!!dan saya cam tuan punya kete ni...tup tup tghari td masa masuk opis (baru balik checkup), tgk2 ada 2 kete yg parking kat situ, satu kete merz ni n satu lagi kete k.ros opismate saya..haa biar dia tahu yg tempat tu boleh parking 2 kete, bukan kete dia sorang jer!!!!!grrrrrrrrrrrrr(gaya nabil maharaja lawak hehe)

cerita 2

ok, rasa cuak dah habis kat situ, masuk opis dapat berita gembira..alhamdulillah rezeki..dpt cek dari kelab khazanah sempena perkahwinan saya..wpun agak lama baru dapat tapi ok la at least merasa gak hasilnya..ye lah sebelum ni duk potong yuran RM4 tiap2 bulan dalam slip gaji kan..potong pun paksa rela je tup2 tgk ada je potongan dlm payslip tu..apa pun syukur alhamdulillah..

cerita 3

lepas berita gembira dpt plak berita yg menyedihkan...adik tersayang-zaa kena pindah ke bahagian lain ikut bos..sedih sgt2 sbb kitaorg dh mcm satu family kat sini, dh xcukup korum nti..dh xboleh dgr dia gelak2, lepak2, outing2..so semalam last day zaa kat bkp, masa nk salam2 tu biasalah dh nama ratu airmata kan, so mmg xleh nk tahan sebak tu, saja xnk peluk cium lama2 sbb xsanggup nk tahan sedih tu..zaa, k.zila mesti rindu kat zaa nanti, mesti lps ni susah dh nak kongsi2 citer:(...gud luck ye ditempat baru, tabahkan hati, semoga ada hikmah disebaliknya, jgn lupakan kitaorg tau..ingat!!!!

No comments:

Post a Comment