Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, May 26, 2011

parentcraft class 2011

Salam,

ni ada sedikit info utk dishare bersama2 especially to parent-to-be, sapa2 yang berhajat/berminat untuk menghadiri kelas antenatal, KPJ Kajang Specialist ada menawarkan kelas ni dan tarikh2 yang telah ditetapkan adalah seperti di bawah..


so pada yg tengah mencari2 tarikh n tempat tu bolehlah cuba usha2 yer..wpun byk pendapat yg mengatakan xpergi kelas pun xpa tapi ikut pendapat masing2la..tapi bagi saya yg mmg xda pengalaman langsung ni, kelas ni boleh memberi sedikit sebanyak ilmu yg kita xtahu yelah kalo ikut ilmu org tua lain, ilmu saintifik lain n banyak jugak perkara yang kita xtahu berkenaan hal2 penjagaan ibu dan anak ni..so tepuk dada tanya selera..kalo boleh amatlah digalakkan menghadiri kelas ni bersama2 suami supaya mereka pun tahu apa peranan mereka nanti sebab tanggungjawab mengasuh dan mendidik anak ni bukan tanggungjawab ibu sahaja..so para bapa2 pun perlu tahu ilmu2 yang berkaitan..

dan Insya Allah kalo xda aral saya dah pilih tarikh 12 Jun 2011 dan dah booking dah aritu, sebab kalo nak pergi  bulan julai punya takut xlarat dah..tapi apapun bergantung kepada keadaan, tapi arap2la boleh pegi nanti..so kpd kawan2 sume sama2la kita mencari ilmu sebanyak yg boleh...dan kalo diri sendiri atau ada kawan2 yg tengah preggy bolehla hebahkan berita ni untuk dikongsi bersama...


note:
yuran RM50 yang dinyatakan tu hanya untuk patient KPJ Kajang sahaja, bagi yang luar dari tu yuran yang dikenakan ialah RM100/couple...

No comments:

Post a Comment