Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Sunday, May 29, 2011

indah sungguh saat itu..

Salam,

indah!!!xboleh digambarkan dgn kata2...

di suatu petang, seorang bakal ibu sedang menyiapkan kerja2 di bilik komputer..memandangkan esoknya dah nk balik kg so dia terpaksala membawa balik kerjanya ke rumah untuk disiapkan..memandangkan sang suaminya xda di rumah sebab ada program bersama student di pd selama 3 hari, maka bakal ibu ni menghabiskan masa menyelesaikan kerja2nya..

sambil2 membuat kerjanya itu, bakal ibu ni dengarla lagu "UMMI" by Haddad Alwi&Sulis..sebelum dengar lagu ni, cik baby dalam perut diam je..selepas tu bakal ibu ni berkata2 dgn cik babynya..."sayang, dgr lagu ummi ni tendangla ibu...."dengan kuasa Allah, xlama selepas tu, cik baby dalam perut terus menendang perut si bakal ibu ni dengan kuat sampai bergegar perut..selepas tu, cik baby ni pun terus bergerak, menendang dan xtahula gerakan apa yang dia buat kat dalam tu:)...sayang suka ye lagu ummi ni:)



itulah kisahnya di suatu petang..satu saat yg xakan boleh dilupakan dalam hidup saya..begitu indah kuasa Allah..thank you Allah sebab memberikanku peluang untuk merasai pengalaman yang indah ini..


note:
syg, esok kita balik kg ye jumpa tok ayah n tok ma...:)

No comments:

Post a Comment