Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, May 4, 2011

mom&baby expo 2011

Salam,

berita baik kepada semua parent-to-be, ibu2 bapak2 n even yg masih bujang, weekend ni mom&baby expo 2011 kembali lagi di mid valley exhibition centre..tarikhnya 6-8 mei 2011 dan ini adalah expo yg terbesar sempena hari ibu yang bakal tiba..saya dpt tahu tentang expo ni since awal tahun lagi n dah plan mmg nk pegi ke expo ni..yang 1st dah buat bln 3 aritu tapi masa tu kandungan saya baru 4 bulan so terlalu awal nk shopping barang2 cik baby, kali ni dah masuk 6 bln lebih bolehla nk beli ckit2 mana yg patut..kalau xsilap bln 7 ni ada lagi expo ni tp masa tu kandungan saya dah berusia 8 bulan..sure xlarat nk jalan nanti...


so kpd kawan2 sume, jom kita terjah midvalley hujung minggu ni..mau mencarik barang2 cik baby yg belum ada sambil2 cuci mata..dh lama rasanya xturun kl..so apalagi check it out....



 

2 comments:

  1. wah shoping sakan la umi nanti eh..hehe

    ReplyDelete
  2. xdala ain..nak carik yg wajib2 je..bajet non ada la nk soping sekaligus huhuhu...

    ReplyDelete