Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Wednesday, June 8, 2011

satu cinta

Salam,

sejak dua menjak ni hati ini dah terjatuh cinta dengan lagu dari star five-SATU CINTA..best sangat with meaningful lyrics n melody...tapi sy xleh nk link kan lagu ni sebab kt opis ni segala benda donlod lagu2 mmg dah di block..tapi kalo nk dengar boleh search lagu ni ye..apapun saya just boleh share lirik lagu ni je..lagu ni la yang menemani saya kat opis buat masa ni..syahdu n penuh keinsafan..actually lagu2 kerohanian dari indonesia mmg terbaek...i like their songs very much!!!


 SATU CINTA-STAR FIVE

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu
Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Engkau satu cinta
Yang s’lamanya aku cari
Tiada waktu ku tinggalkan
Demi cintaku kepada-Mu
Walau seribu rintangan
Kan menghadang salam diri
Ku teguhkan hati ini
Hanya pada-Mu
Ku pasrahkan…

Oh Tuhan… s’lamatkanlah hamba ini
Dari segala fatamorgana dunia
Oh Tuhan… jauhkanlah hamba ini
Dari hidup yang sia-sia

No comments:

Post a Comment