Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Monday, September 3, 2012

aisyah 1st birthday celebration-last part dah:)

Assalamualaikum,

lama sungguh tertangguh nak habiskan kisah sambutan hari lahir yang pertama pertama hati kami aisyah mardhiyah..anak dara ni dah pandai mcm2 sekarang..pe'el pun mcm2 dah..skrg ni manja je lebih2..asyik nak bertempek je kejenya huhu..k lah utk episod terakhir ni just nak rakamkan ucapan terima kasih yang xterhingga kepada semua kawan2 dan tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis yang xseberapa ini..dan terima kasih juga atas hadiah2 yang diberikan utk little girl ni..walaupun ada sesetengahnya yg xdimaklumkan bahawa majlis ni adalah majlis birthday tapi diaorg tetap bawak hadiah utk aisyah..terima kasih banyak2 ye..semoga Allah memurahkan lagi rezeki kalian..ameen..

tp bagi saya, mengadakan sesuatu majlis bukanlah mengharapkan hadiah atau sumbangan semata2..tapi lebih kepada kepuasan bila melihat tetamu yang diundang sudi datang bertandang ke rumah dan lebih menggembirakan bila tetamu menikmati hidangan dengan berselera..hilang penat memasak:)..Insya Allah kalau dimurahkan lagi rezeki kita jumpa lagi di masa2 akan datang:)..nak tengok aisyah dengan hadiah2nya???jom tengok gelagat aisyah ni hehe...

antara hadiah yg aisyah dapat..alhamdulillah murah rezeki aisyah

 sesi membuka hadiah oleh tuan punya hadiah:)

 mata dah mengantuk sebenarnya masa ni:)

berkenan dengan beg rabbit:)

tengok sapa tu dik

 kejap2 belek bear bear plak:)

 happy duk main beg rabbit tu:)

 itu je yg dibeleknya:)

 bear bear ni dah selamat jadi kawan aisyah skrg..tapi sekejap je la sbb aisyah bukannya suka dengan mainan2 ni..mainan penuh satu bakul tapi ada satu dua je yg dia betul2 suka main..

 last2 sendiri pening kepala nak bukak mana satu hehe

 adik dah letih la ibu..sambung bukak esok la pulak:)

comel je tengok aisyah pakai beg ni:)

sekian, kisah sambutan hari lahir yg pertama aisyah mardhiyah..selepas ni no more baby2 dah..dah melangkah setapak jadi toddler dah..semoga anak ibu dan ayah membesar dengan sihat dan dihiasi dengan sifat2 mahmudah, jadi anak yang solehah dan jadi kakak yang penyayang ye..nanti adik dah lahir main baik2 ye..:)

No comments:

Post a Comment