Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, April 26, 2011

boy or girl?

Salam,

adakah anda excited nk tahu jantina bayi yg dikandung???atau adakah anda ada impian sendiri nk anak anak sulung lelaki ke perempuan??hohoho..sy tahu masing2 mesti ada perasaan ingin tahu jantina baby dlm tummy kan?xterkecuali sy pun tp sbnarnya boy or girl xlah penting sgt sbb apa yg lebih utama diharapkan baby membesar dgn sihat dan sempurna..bagi yg dh ada anak lelaki dan perempuan sebelum ni tentu xkisah kan..tp bagi yg bakal dpt anak sulung mestilah xlepas dari perasaan ingin tahu tu kan?hehe..

org2 kata kalo usia kandungan dah 5bln dah boleh scan utk tahu gendernya..so sy pun pegila scan kat annur putrajaya tu..tp agak hampa sbb cik baby ni duk menungging seolah2 sedang sujud:)..so agak susah utk pn doctor cari dia punya dot..dot..dot...xpa la kita tunggu je la masa akn dtg..arap2 dpt tahu la jugak gender cik baby ni sblum dia keluar melihat dunia..bkn apa kalo dh tahu jantinanya at least boleh melancarkan urusan pembelian baby stuff ni hehe..ye la bak kata org pink tu utk gegirl n blue tu utk boboy?ye ke?tp kan setiap kali tgk baju2 baby mesti tertarik ngan yg pinky2 je..comel2 je tgk..ngan riben kedut2 bagai2:D..so setiap kali g kedai baby mesti warna pink gak  yg nampak cantik di mata..adakah ini petanda yg cik baby saya ni girl???wallahu'alam..








so, boy or girl???tunggu.......

3 comments:

  1. azie sampai besalin x dapat tgk..
    byk kali scan x nampak jugak..
    last2 dah bersalin baru tahu boy :)

    ReplyDelete
  2. o yeke..tp ada org kata kalau xnmpak@susah nk nmpk tu kebarangkalian baby girl..tp ntahla betul ke tidak..tp nmpaknya azie dh buktikan ianya betul ke tidak hehe..

    ReplyDelete
  3. saya dlu pun langsung xdpt tgk..last2 kuarnya girl..hehehe

    ReplyDelete