Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Tuesday, April 12, 2011

perlu ke sampai Fella Design???

Salam,

sejak dua menjak ni sakit belakang semakin terasa..bukan tu saja sakitnya sampai ke tulang punggung..lebih2 lagi kalau duduk di kerusi yg tersangatlah 'empuknya' huhuhu..dan kalau duduk terlalu lama pun boleh menyebabkan sakit pinggang n punggung ni..serba xselesa rasanya..kalau dlm kereta mmg sy dah alaskan dgn bantal..kat opis ni pun sama tp walaupun kerusi kat opis ni dah beralaskan bantal sume tp sakitnya sangatlah terasa..sebabnya masa mula2 beli bantal ni elok je gebunya tapi lama kelamaan ianya semakin menipis..bak kata ore kelate jadi 'leseh' doh uwaaa..nampaknya kena cari bantal yg betul2 tebal tapi comfort utk menampung badanku ini uwaaa..tapi perlukah sehingga ke tahap Fella Design???

 waha melampaula kalo sy sorang je pakai kerusi ni kat opis.kalah SUB tuuu

 yg ni bukan nk keje..nak terlena kat opis bolehla..

 fuhh mmg bestla kalo dodok atas sofa camni

 ni pun cam best je..tp kompem xbuat kejela hehe


 ha kalo dpt yg ni..95% kompem kurang rasa lenguh2 badan n kaki..so commfortable




eh3 bukan main lagi ye berangan..xda la tu sekadar penghibur duka lara je..xda nya sampai nk beli Fella Design tu..rega pun dah ribu riban..sy masih lagi berpijak dibumi yg nyata ye..tapi sbnarnya kan mmgla terasa mau mencari bantal lapik yg betul2 selesa..xtahan dah rasanya kerusi kat opis ni..tiap kali nak bangun mesti rasa sakit..bukan sikit tp mmg teramatlah sakit  especially tulang punggung ni..uwaaa....
 

2 comments:

  1. mana aci kalu kak zila sorang je pakai kusi cam tu kat opis!!! hahahah

    ReplyDelete
  2. aci xaci jgn jeles..melopongla SUB nanti mesti dia kata k.zila lawan tauke nampak hehehe

    ReplyDelete