Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Monday, July 30, 2012

aisyah kena balik kg lagi

Assalamualaikum,

sedih dan sayu sedang menguasai diri ketika ini..teringat2 anak tersayang kat kg..sekali lagi aisyah terpaksa dihantar ke kg..saya percaya mesti ramai yg fikir yg saya ni xsayang anak..sanggup berjauhan dengan anak..cuba tanya sapa2 yg bergelar ibu kat dunia ni, ibu mana yg sanggup berjauhan dgn anak tercinta..kalau hari2 pun xsabar nak balik dakap anak, inikan pulak hampir sebulan..tapi keadaan telah memaksa..sebabnya hari khamis lepas diwaktu subuh hari pengasuh aisyah call bagitau yg ayahnya meninggal dunia (al fatihah) dan dia minta cuti..kesian bila tahu berita tu sebab dia dah jadi yatim piatu:(..semoga pengasuh aisyah dan keluarganya tabah dengan dugaan Allah S.W.T..

maka hari khamis tu saya dtg keje dulu sementara en.suami jaga aisyah kat rumah..dlm pukul 10 pagi saya balik amik aisyah sebab en.suami kena pegi sekolah dah..maka berkampunglah saya kat opis dgn aisyah hari tu..lepas bincang punya bincang last2 kami decide utk bawa aisyah balik kg sbb kalau saya nak cuti, mmg ciput2 je baki cuti saya nanti..nak cuti raya lagi dahlah cuti pun xbanyak dah..so kami pun buat keputusan utk balik jumaat tu..family kt kg lagilah xsabar bila bagitau aisyah nk balik kg..ayah ibunya je la yg merana kat sini sob sob sob:(



rezeki dpt harga promo MAS..flight kul 10.30am

 tunggu masa nak check-in

 aisyah mula xnak duk diam dah:)

 lepaskan bebas:)

 dah start nak tawaf KLIA tu huhu

 mcm ni la budak yg baru dpt 'kaki'..nak berjalan je kejenya:)

 sementara tunggu boarding..bawak aisyah g playground dpn kfc

 nak dipanjatnya gelongsor tu..eh3

 last2 jatuh..xberjaya!!!

 tapi bangun lagi..bagus anak ibu ni..kuat berusaha:)

 berjalan sambil tersengih2 huhu

 aisyah dlm percubaan nak turun dari gelongsor:)

 takut2:)

 still rasa gayat..kena rajin bawak g playground ni..kena bina self confidence:)

 ralit tengok org ramai:)

 masuk flight bagi susu dulu kenyang2

 last2 tertidur plak dia..ingat nak tunjuk awan2 dania kat dia huhu

 teddy bear aisyah pun kena pakai safety belt jugak..ayahnya punya keje la ni:)

alhamdulillah..selamat sampai kg halaman..tapi masih lagi lena tidur:)


aisyah sayang,
maafkan ayah dan ibu..
terpaksa tinggalkan aisyah kt kg lagi
bukan ayah&ibu xsayang..
sayang sangat2!!!!
tapi keadaan memaksa
aisyah duk elok2 ye
aisyah kan anak yg baik..
anak yg solehah
anak yg bijak
Insya Allah raya ni kita jumpa ye
we love u so much!!!!!

No comments:

Post a Comment