Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Monday, July 9, 2012

melawat baby zaa~safa nurjannah:)

Assalamualaikum,

baru berkesempatan nak story hehe..masa balik kg aritu utk amik aisyah, saya mencuri sedikit masa utk melawat zaa dan baby girlnya..zaa dah sambung berpantang kat kg skrg ni..nak melawat awal2 aritu saya xda kat putrajaya sbb blik kg cuti sekolah..pastu masa zaa buat kenduri akikah&cukur jambul pun saya masih lagi di kg huhu..so ni la masa yg ada utk melawat zaa&baby..

kami pergi bertiga..saya, en.suami dan of coursela anak kesayangan kami~aisyah..mana boleh tinggal hehe..ni 1st time nak g umah zaa di pasir mas..sesat jugakla nak cari rumahnya sampai bergaduh2 dgn en.suami huhu..last2 sampai jugak rumah mek ni:)..nak tengok anak zaa?jeng jeng jeng..gambar xbyk pun sebab borak je lebih hehe..ok jom intai baby zaa..

 safa nurjannah..tido je masa auntie dtg hehe

 syok tido:)

 sayang baby..aisyah mmg suka baby..practice nak jadi kakak:)

 ibu baby..tahniah zaa&khairul:)

 aisyah yg xreti duduk diam hehe

 buat macam rumah sendiri..duk tolak2 kerusi huhu

eh2 aksi apakah ini:)


hampir 2 jam jugaklah duduk rumah zaa tu..kalau ikutkan xpuas lagi berborak tapi apakan daya masa xmengizinkan..maklumlah bila dah balik kg jadual aktiviti mmg penuh..tapi alhamdulillah dapat jugak meluangkan masa menjenguk zaa..Insya Allah lepas ni kita jumpa kat putrajaya pulak ek:)

No comments:

Post a Comment