Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, October 4, 2012

3rd pregnancy:31 weeks~braxton hicks

Assalamualaikum,

sejak 2 malam lepas, saya perasan yang perut dah start mengeras n rasa sakit especially bila baby mengeras n bergerak dgn aktif..kalau sebelum ni ianya lebih kepada mengeras je tapi kali ni dah disertai dgn rasa sakit..tapi rasa sakit tu xda la regular cuma agak xselesa jugaklah..kalau baring terlentang mmg jelas terasa perut mengeras+rasa sakit..kalau mengiring pulak baby adik akan tendang2 n menggeliat sampai rasa senak..mungkin siku atau lututnya..

baru 32 weeks..harap2 braxton hicks ni x bertukar kepada contraction yg betul..baby adik sabar ye..tunggu lagi paling cepat pun lagi 5 minggu baru baby adik boleh keluar ye..ibu xready lagi ni, barang2 baby adik pun ada yg xcomplete lagi, pakaian sume xbasuh lagi..adik duk elok2 ye kat dalam..sampai masa Insya Allah kita jumpa..ibu, ayah n kakak aisyah xsabar nak jumpa adik:)


note:

mlm ni nak naik bas balik kg..harap2 selamatlah perjalanan..baby adik duk elok2 ye..ayah xda nak tolong urut2kan ibu..nanti kita jumpa kakak aisyah esok ye..

No comments:

Post a Comment