Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - Premature Baby

Lilypie - Premature Baby

Thursday, October 4, 2012

aisyah beraya di opis ibu

Assalamualaikum,

punyala lama peram cerita..dah nak raya haji baru nak update cerita pasal raya aidilfitri hehe..alkisahnya aisyah datang beraya di opis semasa jamuan raya bahagian saya baru2 ni..eh xbaru dah..agak lama dahla jugak huhu..sebenarnya mmg xplan pun nak bawak aisyah dtg opis tapi memandangkan pengasuhnya bercuti pada hari jumaat tu, nak tak nak terpaksa la bawak si kecik tu dtg opis..sebelah pagi ayahnya dulu yang take over jaga kat rumah, then bila dah tengahari baru saya balik amik aisyah sbb ayahnya pulak nak g sekolah..

aisyah bila sampai opis mcm biasala xreti duduk diam..ke sana ke mari..sume org dia nak pegi..xlarat nak kejar dia..semput!!!nasib baikla ramai auntie2 yg sudi melayan kalau x pengsan dah ibunya ni..ibu nak makan pun xaman hehe..kalau ikutkan tahun lepas pun aisyah datang beraya kat opis jugak..masa tu aisyah baru berusia 2 bulan..xtahu apa2 lagi...kecik sangat..tahun ni pun aisyah dtg beraya lagi di opis ibu:)..k lah saya xnak cerita panjang..jom tengok gelagat aisyah semasa jamuan raya BKP dulu...

 berjalan2 melawat kawasan:)


 bebas ke sana ke sini..banyak barang sume nak disentuhnya huhu

 bagi mangkuk dan sudu diamla sekejap:)

 haa..nak g mana tu..bilik mesyuarat tu dik oiii

 happy sepanjang masa:)

 ibu pun nak bergambar jugak..asyik gambar aisyah je hehe..with ain n k.nana:)

 geng ibu2:)..saya dah 28 minggu masa ni

 aisyah dgn cik ina..bos saya:)

 bergambar je kejenya..anak xtahu ke mana dah huhu

 sib baik ada je auntie2 yg tolong tengokkan

 aisyah ngan auntie nana:)

 ngan ibu..mestilah ada:)

balik rumah..pengsan!!!tu la kuat sangat main kat opis ibu ye:)

seronok aisyah ye..kat opis tu mata dah mengantuk tapi tahan xnak tidur..last2 masuk je kereta, kuar je dari opis sampai je dkt bsn tengok2 dah lentok dah anak dara ni..xsempat minum susu ke apa..penat la tu..sampai rumah sambung tidur sampaila pukul 7mlm..ibu pun bolehla rehat sekejap bila anak dara ni tidur, kalau x jangan harapla..kita baring sekejap pun diajaknya main..bosan la tu main sorang2..nanti main ngan adik ye:)

oh ye..mlm ni saya nak balik kg..baik bas..saya balik sorang je sbb en.suami ada kursus minggu ni..yeyy xsabar nak jumpa aisyah..rindu dah xtertanggung dah ni..thanks bie sbb bagi balik:)

2 comments:

  1. eh gambar kite pun ade..hihi
    tp aisyah mmg lasak..senyum je kejenya..geram tgk..;)

    ReplyDelete